Hvordan finder jeg min transport/chauffør?

Når du har afhentet din bagage, skal du fortsætte igennem dørene til ankomstterminalen eller til det mødested, der er angivet på din bookingkvittering, hvor din chauffør eller en repræsentant venter på dig med et skilt eller en tablet, der viser den hovedrejsendes navn eller et Suntransfers-logo.

For delte rutebusser bedes du læse afhentningsinstruktionerne på din bookingkvittering.

Du kan blive bedt om at vise dit boardingkort fra din flyrejse.