Vi er en gruppe, hvor flere skal hentes og afleveres på forskellige adresser. Kan jeg booke dette?

Ja. Ved privat transport kan du under bookingproceduren booke et ekstra stop, så du kan angive en ekstra afhentnings- eller afleveringsadresse, hvis de begge hører under den destination, du har valgt.
Hvis de to adresser ligger i forskellige byer, skal du foretage to separate bookinger.
Denne mulighed kan vælges, når du har valgt rejsedatoer og køretøj.