Jeg vil gerne booke et køretøj til 4 personer, når vi ankommer, og 6 personer, når vi vender tilbage. Hvordan gør jeg det?

For at booke et forskelligt antal passagerer til begge rejser med en delt rutefart, skal du foretage to separate enkeltbookinger for at dække din fulde rute.

Hvis du booker en privat transportservice, skal du bare booke for det maksimale antal personer, der rejser på en af rejserne, eller foretage en booking for hver rejse. Hvis du ønsker at ændre antallet af passagerer for hver transport, kan du åbne siden "Min booking" og foretage ændringen helt gratis indtil 48 timer før transporten.

Transportændringer kan ikke accepteres via Min Booking mindre end 48 timer før rejsen. Kontakt vores kundeservice via Live Chat, hvis du har brug for at anmode om en hurtig ændring af din transportservice. Klik på knappen Hjælp nederst på en side på vores hjemmeside for at chatte nu.