Hvor lang tid tager rejsen?

Fra trin 1 af vores online bookingproces: Når du har valgt din rejse, antal passagerer, rejsedatoer og klikket på "Søg", vises rejsetiden i venstre side af vores hjemmeside.

Rejsetiderne for private køretøjer, som er angivet på hjemmesiden, er skøn baseret på oplysninger fra vores lokale chauffører. Rejsetiderne kan variere i henhold til lokale vejforhold, trafikmængder mv.

Transport med delt rutefart involverer flere afhentninger og afsætninger, så de vil normalt tage længere end de tider, der er angivet på vores hjemmeside.

Bemærk: For din sikkerheds skyld kan vores chauffører stoppe og holde en kort pause på længere rejser.