Kan jeg foretage en booking i sidste øjeblik?

Selvfølgelig. Men hvis du rejser om mindre end 48 timer, kan du blive bedt om en 'sen booking-kode' for at gennemføre din booking online.

For at få din kode skal du kontakte vores Kundeservice via Live text Chat, så tjekker vi tilgængeligheden på datoen og tidspunktet for din transport. Derefter skal du blot indsætte koden under bookingproceduren – så kan du gennemføre din booking.

Vi skal altid bruge et par timer på at arrangere et køretøj og en chauffør til dig, men vi vil altid gøre vores bedste for at det lykkes.

Alt efter vores lokale kontorers åbningstider kan vi ikke altid tjekke tilgængeligheden med det samme.