Hvorfor kan jeg ikke indtaste en adresse i afhentnings-/afleveringsfeltet?

Når du begynder at foretage din booking, bliver du bedt om at vælge ''resort eller by'', hvor du vil køres til/hentes.
De komplette adresseoplysninger skal oplyses senere i bookingproceduren.
Hvis du ikke er sikker på, hvilket område din indkvartering ligger i, anbefaler vi, at du dobbelttjekker det på Google Maps eller kontakter indkvarteringen.