Hvad skal jeg gøre, hvis chaufføren ikke ankommer til tiden?

Hvis du ikke straks kan finde chaufføren, skal du kontakte os hurtigst muligt og helst inden for 5 minutter efter det aftalte afhentningstidspunkt, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.
Ved afhentning i lufthavnen ved chaufføren, at du kan blive forsinket ved tolden og bagageudleveringen, så du behøver ikke kontakte os, før du er i ankomsthallen/på mødestedet og har brug for assistance.