Hvilke oplysninger skal jeg bruge, hvis jeg vil betale via bankoverførsel?

For at betale for din booking via bankoverførsel bedes du anvende de følgende bankoplysninger:

Kontonavn: ST Services Iberia SL

Bank: La Caixa

Adresse: Pl Espanya 19, 17257 Torroella de Montgri - Girona

Kontonummer: 2100 0038 40 0200521077

IBAN: ES03 2100 0038 4002 0052 1077

SWIFT: CAIXESBBXXX

BIC: CAIXESBBXXX

Bookingreference: SUNTR_XXXXXX (du skal erstatte dette med din bookingreference)

VIGTIGT: Ved bankoverførsler inden for Europa skal du gennemføre betalingen mindst 5 dage før rejsedatoen og ved overførsler uden for Europa mindst 10 dage.

Når vi har modtaget din betaling, sender vi dig dit bookingbevis via e-mail.