Hvor længe venter chaufføren på mig?

Vores chauffører er eksperter i lufthavnstransport, og de holder øje med flyene og er klar til at hente dig, når du er kommet igennem paskontrollen og bagageudleveringen. Hvis der opstår uventede problemer med dit pas eller bagage, bedes du kontakte os hurtigst muligt ved at ringe til et af prioritetsnumrene på bookingbeviset. Chaufføren venter op til 60 minutter efter flyets landingstid

Ved afhentning på banegårde eller ved krydstogtterminaler venter chaufføren i op til 10 minutter efter det planlagte afhentningstidspunkt.

Ved transport tilbage til lufthavnen venter chaufføren i op til 10 minutter efter det valgte afhentningstidspunkt.