Hvilket køretøj skal jeg booke til skitransport?

Du skal vælge køretøj med tanke på din samlede bagage, inklusive ski og skitasker.
Alle vores køretøjer har plads til 1 kuffert i mellemstørrelse + 1 lille ejendel (såsom bærbar computer, kamerataske eller lille skuldertaske) og normalvis også et par ski pr. passagersæde. Hvis du tager yderlige bagage, såsom skitasker, med, anbefaler vi, at du booker et større køretøj, som har plads til din bagage.

Det tilladte antal ski i det valgte køretøj vises i rullemenuen på vores side med ekstra tilføjelser, lige efter du har valg dit køretøj i bookingprocessen.

Vores kundeservice er åben døgnet rundt, og du kan kontakte os via Live Chat, hvis du har spørgsmål til vores tjenesteydelser.