Minulla on ongelmia varauksen maksamisessa. Miten suoritan maksun?

Maksu veloitetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Käytämme maksujen turvaamiseen 3D-maksujärjestelmää, joten sinun on annettava korttisi salasana tai turvanumero ennen maksun vahvistamista. Mikäli kortti hylätään, on sinun oltava yhteydessä korttisi myöntäjään. Jos et muista 3D-salasanaasi, valitse ”Unohdin salasanani” -vaihtoehto maksunvarmennuksessa ja pankkisi tarjoaa sinulle mahdollisuuden asettaa uusi salasana.

Ensimmäisen epäonnistuneen maksuyrityksen jälkeen saat sähköpostissa linkin, jota voit käyttää yrittääksesi maksua uudelleen ilman tarvetta aloittaa koko varausprosessi alusta uudelleen.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme livechatin kautta suorittaaksesi maksusi tai pyytää meiltä tilitietojamme maksaaksesi varauksesi tilisiirrolla.