Ik heb geen e-mail ontvangen met de ophaaltijd voor mijn pendeldienst. Wat moet ik doen?

Bij aankomst moet u uzelf identificeren door uw reserveringsvoucher aan de vertegenwoordiger te laten zien die u naar de pendeldienst brengt. Bij normale omstandigheden verlaat u de luchthaven ongeveer 30 minuten na uw contact met de vertegenwoordiger als u een Express Shuttle heeft gereserveerd of binnen 60 minuten als u regulier vervoer heeft gereserveerd.

Voor de terugreis geldt dat u onmiddellijk contact met ons op moet nemen als uw vlucht binnen 24 uur vertrekt en u nog ophaaltijd heeft ontvangen. U kunt contact met ons opnemen via de livechatdoor op de 'Help' knop onderaan elke pagina op onze website te klikken of door te bellen met de 24/7-telefoonnummers die onderaan uw reserveringsvoucher staan vermeld.