Wanneer moet ik reserveren?

We raden u aan zo vroeg mogelijk te reserveren. Dan heeft u de beste kans om prijsverhogingen te vermijden. Deze kunnen zich op ieder moment tijdens het jaar kunnen voordoen, maar vinden vooral plaats voor de vakantieperiodes. Onze lastminute reserveringsdeadline kan variëren, afhankelijk van de bestemming en de tijd van het jaar. In sommige gevallen kunnen late reserveringen na deze deadline nog worden geregeld, maar dit kan niet worden gegarandeerd.

Als de reservering na de afgesproken reserveringsdeadline voor de bestemming wordt gemaakt, kan u worden gevraagd om een ​​late reserveringscode. Als dit wordt gevraagd, klikt u op de knop Help onderaan elke pagina op onze website om via livechat contact op te nemen met onze klantenservice. Zij controleren de beschikbaarheid van het vervoer en, in het geval het vervoer mogelijk is, voorzien u van de code.