Hoe weet ik dat mijn kaart- en persoonsgegevens veilig zijn?

Alle reserveringspagina’s waarop u persoonlijke informatie moet invullen, zijn beveiligd met een SSL 256bit-codering. Betalingen worden gemaakt aan het einde van het reserveringsproces, waar u wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van onze bank La Caixa. Wij krijgen de gegevens van uw betaalkaart nooit te zien en deze worden ook niet bewaard.