Hoe weet ik dat mijn betaalkaart en persoonlijke gegevens veilig zijn?

Alle reserveringspagina's waarvoor u persoonlijke gegevens moet invoeren, zijn beveiligd met 256-bit SSL-certifiaat, geverifieerd door Thawte. Betalingen worden gedaan aan het einde van het reserveringsproces wanneer u wordt omgeleid naar de beveiligde betaalpagina van onze bank, 'La Caixa'. We zien uw creditcardgegevens nooit en ze worden niet opgeslagen.