Hoe weet ik dat mijn betaalkaart en persoonlijke gegevens veilig zijn?

Alle reserveringspagina’s waarop u persoonlijke gegevens moet invoeren, zijn beveiligd met 256-bit SSL-codering, geverifieerd door Thawte. Betalingen worden gedaan aan het einde van het reserveringsproces, als u wordt omgeleid naar de beveiligde betaalpagina van onze bank, 'La Caixa'.

Aangezien we geen creditcardgegevens op ons systeem opslaan, kunnen we op geen enkel moment toegang krijgen tot de gegevens.