Mijn betalingsbevestiging en/of reserveringsvoucher heb ik niet per e-mail ontvangen. Wat moet ik doen?

In zeldzame gevallen is het mogelijk dat uw e-mailserver of -software onze e-mails voor spam aanziet en ze niet kan bezorgen. Als u uw betalingsbevestiging of reserveringsvoucher niet heeft ontvangen, kunt u inloggen op de pagina 'Mijn Boeking' om uw reserveringsvoucher te bekijken, te delen en te printen. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via livechat. Een klantenservicemedewerker staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar om u te helpen.

Bij dringende vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar de telefoonnummers die vermeld staan op onze pagina Contact.