Mijn groepsgrootte is veranderd. Kan ik een ander voertuig kiezen?

Wij doen altijd ons best om aan uw wensen tegemoet te komen, maar voertuigen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Als u een ander voertuig nodig heeft, klikt u op de knop Help onderaan elke pagina op onze website om te chatten met een klantenservicemedewerker of neemt u telefonisch contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer dat onderaan uw reserveringsvoucher staat vermeld. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. In het geval u een ander voertuig kunt kiezen, kan het zijn dat er een extra toeslag in rekening wordt gebracht.