Kan ik mijn reserveringsbevestiging per sms ontvangen?

Ja dat kan. Als u nog niet heeft gereserveerd, kunt u tijdens het reserveren aangeven dat u een sms wilt ontvangen met uw reserveringsbevesting zodat u deze snel en gemakkelijk kunt terugvinden.
Als u de optie wilt toevoegen om een sms te ontvangen nadat uw reservering is afgerond, dan dient u contact op te nemen met onze klantenservice via Live Chat.