Hoe lang duurt mijn reis?

Vanaf stap één van ons online reserveringsproces: zodra u uw reis, het aantal passagiers en de reisdatums heeft geselecteerd en u op ‘zoek’ klikt, wordt de reistijd aan de linkerkant van onze website weergegeven.

De reistijden voor privévervoer die vermeld staan op onze website zijn schattingen op basis van informatie die door onze lokale chauffeurs wordt verstrekt. De reistijden kunnen variëren naargelang de lokale wegen, de hoeveelheid verkeer en meer.

Vervoer per gedeelde pendeldienst wordt er meerdere keren onderweg gestopt om mensen op te halen of af te zetten, waardoor de reistijd meestal langer is dan de reistijden die vermeld staan op onze website.

Let op: voor uw veiligheid kunnen onze chauffeurs tijdens langere reizen onderweg even stoppen voor een pauze.