Hoe kan ik mijn kortingscode gebruiken?

Als u een kortingscode van ons heeft gekregen om voor toekomstig vervoer te gebruiken, dan volgt u de stappen van een normale online reservering totdat u de betaalpagina bereikt. Voltooi de betaling niet, maar selecteer in plaats daarvan de betalingsoptie 'Creditcard' en klik op 'Doorgaan'.

U dient vervolgens contact met ons op te nemen via Livechat, zodat onze klantenservice u verder kan helpen.

We bieden geen kortingscodes aan op Suntransfers.com of via een andere website.