Jeg kan ikke sette opp et hentetidspunkt mens jeg gjør en bestilling. Hva bør jeg gjøre?

For privat transport: Hentetidspunktet for en transport fra flyplassen er flyvningens ankomsttid. For transport til flyplassen, cruisehavnen eller jernbanestasjonen, er det siste mulige hentetidspunktet forhåndsbestemt av systemet vårt. Du kan velge tidspunktet indikert av systemet vårt, eller et tidligere tidspunkt om du foretrekker dette.

Regelverket for siste hentetidspunkt gjelder kun for transport til en flyplass, cruisehavn eller jernbanestasjon, og det er beregnet basert på flere faktorer som har innvirking på ruten, inkludert reisetid, størrelse på kjøretøy, størrelse på flyplassen/cruisehavnen/jernbanestasjonen, trafikkforhold, blant andre. Det siste hentetidspunktet er grundig undersøkt og beregnet basert på vår erfaring med å ha tilbudt tusenvis av transporter for hver tilgjengelige rute. Det forsikrer at våre kunder kommer til flyplassen/cruisehavnen /jernbanestasjonen i tide, uten risiko for å miste flyvningen/cruiseskipet/toget om det skulle være noen problemer.

Andre relaterte artikler: Jeg vil bestille returen min senere enn det siste mulige hentetidspunktet nettsiden tillater, hva bør jeg gjøre?

For skyttelbusstransport: Hvis du bestiller en transport til flyplassen, vil hentetidspunktet bli bekreftet minst 24 timer før avreisetidspunktet for flyvningen din. Vil vil kommunisere hentetidspunktet ditt vil e-post, og via SMS, on du ba om dette ekstra alternativet.
Du kan også sjekke det bekreftede hentetidspunktet gjennom ”Min Bestilling”-panelet på nettsiden vår.