Jeg har ikke mottatt en epost med hentetid for mon skytteltjeneste. Hva bør jeg gjøre?

Ved ankomst behøver du bare å identifisere deg selv ved å vise bestillingskvitteringen din til representanten, som vil vise deg til skyttelkjøretøyet ditt. Under normale omstendigheter vil du forlate flyplassen omtrent 30 minutter etter å ha tatt kontakt med representanten dersom du har bestilt en Ekspress skytteltjeneste, eller innen 60 minutter dersom du har bestilt en Normal transport.

For returtransport, dersom flyvningen din har avreise innen 24 timer, og du ikke har blitt informert om hentetid, vennligst kontakt oss umiddelbart via Live Chat, ved å klikke på “Hjelp” knappen nederst på en hvilken som helst side på nettsidene våre, eller ved å ringe et av de døgnåpne Kunderådgiver numrene oppført nederst på bestillingskvitteringen din.