Hva skal jeg gjøre hvis jeg har angitt feil transportopplysninger ved booking online?

Hvis du vil gjøre endringer i bookingen, for eksempel overnattingsadresse, flightnummer eller klokkeslett for flighten, kan du logge på Min booking.

Ved endringer mindre enn 48 timer før reisen kan du kontakte kundeservice ved å klikke på hjelpeknappen nederst på en av nettsidene. Det er ikke sikkert at det er mulig med siste liten- endringer. Sjåføren har ikke myndighet til å godta endringer.