Når må jeg booke?

Vi anbefaler at du booker så tidlig som mulig. Da har du best mulighet til å unngå eventuell prisøkning, som kan skje når som helst i løpet av året, spesielt før ferieperioder. Fristene for siste liten-booking kan variere etter destinasjon og tid på året. I noen tilfeller kan sene bookinger etter denne fristen registreres uten at vi kan gi noen garantier.

Når bookingen er gjort etter den avtalte fristen for den aktuelle destinasjonen, kan du bli bedt om en kode for siste liten-booking. Hvis du blir bedt om dette, kan du hente koden ved å klikke på hjelpeknappen nederst på en av nettsidene for å kontakte kundeservice via Live Chat. Vi kontrollerer tilgjengeligheten, og hvis det er mulig med transport, gir vi deg koden.