Jeg kan ikke velge adressen min. Hva skal jeg gjøre?

Velg flyplassen / havnen / jernbanestasjonen i det første feltet, og skriv inn navnet på stedet eller området du reiser til i det andre feltet.

For privattransport: Vi vil be om de nøyaktige adressedetaljene (gatenavn, nummer, postkode) på et senere tidspunkt i bestillingsprosessen.

For skytteltransport: På et senere tidspunkt i bestillingsprosessen vil du bli bedt om å velge hotellet ditt fra en rullegardinsliste som viser alle hotellene vi tilbyr transport til. Vi tilbyr kun skytteltransport til hotellene / leiligheten vist på denne listen.

Hvis hotellet / leiligheten din ikke er på denne listen, tilbyr vi private dør-til-dør transporttjenester som kan transportere deg direkte til ethvert annet spesifisert sted.

Andre relaterte artikler: Jeg kan ikke finne reisemålet jeg leter etter. Kan dere gi meg pristilbud/pris/transport allikevel? og Kan jeg bestille transport hvis jeg ikke skal til/fra en lufthavn, cruisehavn eller jernbanestasjon?