Jeg kan ikke finne hotellet mitt, hvordan kan jeg spesifisere hotellet jeg skal til?

For skytteltjenester: Hvis hotellet ditt ikke er på listen på nettsiden vår, betyr det at vi ikke kan tilby en skytteltransport til det overnattingsstedet. I dette tilfelle vil vi anbefale at du bestiller en privat transport, der du kan spesifisere den nøyaktige adressen du vil slippes av på.
For privat transport: De nøyaktige adressedetaljene (gatenavn, nummer, postnummer) for overnattingsstedet ditt vil være påkrevd på et senere tidspunkt mens du fullfører bestillingen din.

Andre relaterte artikler: Jeg kan ikke velge adressen min. Hva skal jeg gjøre?