Jeg kan ikke finne hotellet mitt, hvordan kan jeg spesifisere hotellet jeg skal til?

For skyttelbusstjenester: Hvis hotellet ditt ikke er tilgjengelig på nettsiden vår, betyr det at vi ikke kan tilby en skyttelbusstransport til det overnattingsstedet. I dette tilfellet anbefaler vi at du bestiller en privat transport, hvor du kan spesifisere den nøyaktige adressen hvor du vil bli sluppet av.
For privat transport: Adressedetaljene (gatenavn, nummer, postnummer) for overnattingsstedet ditt er påkrevd når du gjør bestillingen din.

Andre relaterte artikler: Jeg kan ikke velge adressen min. Hva skal jeg gjøre?