Hotellet mitt står ikke oppført, hvordan kan jeg spesifisere hotellet jeg skal til?

Med private tjenester trenger du ikke velge et hotell fra listen. Dette er fordi de private tjenestene er en dør-til-dør tjeneste og vil ta deg til den nøyaktige adressen du spesifiserer i steg tre av bestillingsprosessen.

Med skytteltjenester kan vi slippe deg av ved hvilket som helst av hotellene på listen. Den nøyaktige adressen for ditt skyttelstopp vil finnes på bestillingsbekreftelsen din. Dersom hotellet ditt ikke er på listen, anbefaler vi at du bestiller en privat transport, hvor du kan spesifisere den nøyaktige adressen du vil bli sluppet av på.

For flere detaljer, se: Hvordan bestiller jeg en skytteltjeneste til min innkvartering?