Hvordan vet jeg at kortet mitt og de personlige detaljene mine er trygge?

Alle bestillingssider som krever at du oppgir personlig informasjon er sikret ved å bruke 256 bit SSL kryptering, verifisert av Thawte. Betalinger gjøres på slutten av bestillingsprosessen, når du blir omdirigert til den sikre betalingssiden til banken vår, ‘La Caixa’.

Da vi ikke lagrer kredittkort-detaljer på systemet vårt, vil vi ikke kunne få tilgang til noen detaljer på noe tidspunkt.