Hvordan vet jeg at kortene og de personlige opplysningene er trygge?

Alle bookingsidene som krever at du skriver inn personlig informasjon, er sikret ved hjelp av 256- biters SSL-kryptering, godkjent av Thawte. Betalinger utføres på slutten av bookingprosessen når du videresendes til den sikre betalingssiden til banken vår, La Caixa. Vi ser aldri kredittkortopplysningene dine, og de blir heller ikke lagret.