Hvordan vet jeg at kortet mitt og mine personlige detaljer er trygge?

Alle bestillingssider som krever at du oppgir personlig informasjon er sikret ved å bruke 256-bit SSL-kryptering, verifisert av Thawte. Betalinger blir gjort på slutten av bestillingsprosessen, når du blir videresendt til den sikre betalingssiden til banken vår, 'La Caixa'. Vi ser aldri kredittkortdetaljene dine og de blir ikke lagret.