Hvordan kan jeg bruke kreditnotaen?

Hvis du har fått utstedt en kreditnota av Suntransfers.com og vil bruke den på en ny booking:

1. Book på Suntransfers.com på vanlig måte.
  2. Klikk på Betal nå til slutt i bookingprosessen.
  3. Nå blir du bedt om å oppgi kredittkortnummeret. IKKE FORTSETT. Hold denne siden, med tittelen Comercia Global Payments, åpen.
  4. Kontakt oss via Live Chat (klikk på hjelpeknappen nederst på en av nettsidene våre), og vær klar til å oppgi følgende:
    a) Den opprinnelige bookingreferansen, som kreditnotaen ble utstedt for.
    b) Den nye bookingreferansen, som du ser på siden Comercia Global Payments, ved siden av Produktbeskrivelse.

Kundeservicerepresentanten ringer deg deretter for å bekrefte den nye bookingen, etter at kreditnotaen er brukt.