Hvordan kan jeg bruke kreditnotaen min?

Hvis du tidligere har fått utstedt en kreditnota fra Suntransfers.com og gjerne vil bruke denne på en nye bestilling:

Gjør bestillingen din på Suntransfers.com, som du normalt ville gjort.
Klikk 'Betal nå' ved slutten av bestillingsprosessen.

Du vil nå bli bedt om nummeret på betalingskortet ditt. FORTSETT IKKE. Hold denne siden, med tittelen 'Comercia Global Payments' åpen.

Kontakt oss nå vennligst via Live Chat og vær klar til å fortelle oss:
a) Din originale bestillingsreferanse, som kreditnotaen ble utstedt for.
b) Din nye bestillingsreferanse, som du vil se på 'Comercia Global Payments'-siden, ved siden av 'Produktbeskrivelse'.

En Kundeservice-agent vil så ringe deg for å bekrefte at din nye bestilling har blitt gjort ved bruk av kreditnotaen.