Hvordan kan jeg bruke kredittnotaen min?

Hvis du tidligere har fått utstedt en kredittnota fra Suntransfers.com og gjerne vil bruke den for en ny bestilling:

Utfør bestillingen din på Suntransfers.com, som du normalt ville gjøre. Klikk ’Betal nå’ ved slutten av bestillingsprosessen.

Du vil nå bli bedt om nummeret på betalingskortet ditt. GÅ IKKE VIDERE. Hold denne siden åpen.

Vennligst kontakt oss nå via Live Chat, og vær klar til å fortelle oss:
a) Din originale bestillingsreferanse, som kredittnotaen ble utstedt for.
b) Din nye bestillingsreferanse, som du vil se på betalingssiden.

En Kundeservicerepresentant vil så ringe deg for å bekrefte den nye bestillingen din, etter å ha brukt kredittnotaen.