Størrelsen på gruppen min er endret. Kan jeg velge en annen bil?

Vi prøver alltid å oppfylle ønskene dine. Det er likevel ikke sikkert at bilene er tilgjengelige, så vi kan ikke alltid garantere at det er mulig å bytte. Hvis du har behov for å bytte bil, ber vi deg klikke på hjelpeknappen nederst på en av nettsidene for å chatte med en kundeservicerepresentant eller ringe et av de døgnåpne numrene til kundeansvarlig som du finner nederst på bookingbekreftelsen. Hvis du klarer å bytte bil, kan det bli lagt til en tilleggskostnad.