Kan dere legge til rette for rullestolbrukere og personer med nedsatt funksjonsevne?

Vi gjør vårt ytterste for å legge til rette for spesielle ønsker.

Vi har nylig lagt til et alternativ for å bestille "rullestoltilpassede kjøretøy" for enkelte ruter. Det betyr at passasjeren som bruker rullestol, kan komme inn via en rampe. Elektriske rullestoler og scootere kan ikke transporteres på noen av kjøretøyene våre.

Hvis et rullestoltilpasset kjøretøy ikke er tilgjengelig via bookingen online (det vises ikke i resultatlisten over kjøretøy), har vi i de fleste tilfeller likevel muligheten til å legge til en sammenleggbar rullestol i bookingen. I trinn 2 av bookingprosessen online viser vi dette alternativet som en av tilleggstjenestene som er tilgjengelige for reisen. Tillegget betyr at du kan ta med en sammenleggbar rullestol og at passasjeren som bruker rullestolen, kan gå inn i kjøretøyet ved egen hjelp eller ved hjelp av en av de andre i gruppen. Vi tar ikke betalt for transport av av manuelt sammenleggbare rullestoler.