Kan jeg ta med sportsutstyr?

Du kan velge å legge til sportsustyr som sykler, ski, surfebrett, golfbager, etc. til din bestilling i Ekstra-seksjonen, rett etter at du har valgt ruten din og kjøretøyet ditt. Ski og snøbrett så vel som alle andre ekstra kan leggest til gratis u utvalgte kjøretøy, når gjenstanden tilbys i ekstra-seksjonen.

Før du legger noe ekstra til bestillingen din, vær vennlig å forsikre at kjøretøyet du har valgt har kapasiteten til å ta med bagasjen din så vel som sportsutstyret ditt.

Andre relaterte artikler: Hvilket kjøretøy bør jeg bestille?