Jeg har problemer med å betale for bestillingen min. Hvordan kan jeg gjøre betalingen?

Betalingen vil bli tatt i sin helhet på tidspunktet for bestillingen gjennom nettsiden vår. Vi har et 3D sikkert betalingssystem på plass, hvilket betyr at du når du bestiller må oppgi passordet på kortet ditt før bestillingen er bekreftet. Hvis kortbetalingen blir avvist, må du kontakte kortutstederen din. Hvis du ikke kan huske ditt sikre 3D passord, vennligst velg alternativet 'Glemt passord' i den 3D sikre passordboksen, og banken din vil gi deg mulighet til å tilbakestille passordet ditt.

Etter et første mislykket betalingsforsøk vil du motta en e-post med en lenke som du kan bruke til å prøve igjen på et vhilket som helst tidspunkt, uten å måtte behøve å starte en ny bestilling på nett fra begynnelsen av.

Du kan også kontakte Kundeserviceteamet vårt for å fullføre betalingen din via Live Chat eller for å be om bankdetaljene våre for å fullføre betalingen via bankoverføring.