Jeg har problemer med å betale for bookingen. Hvordan kan jeg betale?

Betaling av hele beløpet skjer ved booking på nettstedet vårt. Vi benytter oss av et 3D Secure-betalingssystem. Dette innebærer at du må sende passordet for kortet ditt før bookingen blir bekreftet. Hvis kortet blir avvist, ber vi deg ta kontakt med kortutstederen. Hvis du ikke husker 3D Secure-passordet, kan du velge Glemt passord (Forgotten password) ved 3D Secure-passordfeltet, slik at banken din kan gi deg muligheten til å tilbakestille passordet.

Etter et mislykket betalingsforsøk mottar du en e-postmelding med en kobling som du når som helst kan bruke til å prøve igjen, slik at du slipper å starte bookingprosessen online helt på nytt.

Du kan også ta kontakt med kundeservice via Live Chat for å fullføre betalingen eller for å be oss om å sende deg bankopplysningene våre, slik at du kan fullføre betalingen via bankoverføring.