Kan jeg velge en valuta?

Selvfølgelig! Du kan enkelt finne alternativet som lar deg endre valuta på i det øvre høyre hjørnet på hjemmesiden vår.

Du vil kunne se prisen på bestillingen din i et utvalg av valuta, men alle betalingene våre prosesseres for tiden i euro.
Vi oppdaterer vekslingskursene våre daglig, og vi krever ingen ekstra gebyrer. Ytterligere kostnader for valutaveksling kan bli lagt til av kredittkortselskapet ditt.