Hvor lenge vil reisen min ta?

Fra steg en i vår bestillingsprosess på nett: når du har valgt din reise, antall passasjerer, reisedatoer og klikket på “søk”, vil reisetiden vises på venstre side av nettsiden vår.

Reisetiden for private kjøretøy gitt på nettsiden er antagelser basert på informasjon gitt av våre lokale sjåfører. Reisetider kan variere grunnet lokale veiforhold, mengde trafikk, osv.

Reiser i en delt skytteltransport involverer flere hente- og avleveringssteder, så vil vanligvis være lenger enn tidene gitt på nettsiden vår.

Vennligst merk: for din egen sikkerhet kan sjåførene våre noen ganger stoppe for en pause på lengre turer.