Hvorfor kan jeg ikke oppgi en adresse i hente/slippe av-boksen?

Når du begynner å gjøre bestillingen din, vil du bli bedt om å velge "feriested eller by" som du vil bli tatt til/hentet fra.
Komplette adressedetaljer vil være påkrevd senere mens du gjør bestillingen din.
Hvis du ikke er sikker på hvilket område overnattingsstedet ditt ligger i, anbefaler vi at du dobbelsjekker det på Google Maps eller kontakter leverandøren av overnattingen din.