Kan jeg ta med en rullestol?

Vi har nylig lagt til et alternativ for å bestille "rullestoltilpassede kjøretøy" for enkelte ruter. Det betyr at passasjeren som bruker rullestol, kan komme inn via en rampe. Elektriske rullestoler og scootere kan ikke transporteres på noen av kjøretøyene våre.

For de fleste rutene våre er det mulig å legge til en sammenleggbar rullestol i bookingen. Det betyr at du kan ta med en sammenleggbar rullestol og at passasjeren som bruker rullestolen, kan gå inn i kjøretøyet ved egen hjelp eller ved hjelp av en av de andre i gruppen. Vi tar ikke ekstra betalt for transport av manuelt sammenleggbare rullestoler. Du finner alternativet for å velge dette tillegget i delen Tillegg, like etter at du har valgt kjøretøy.