Kan jeg ta med rullestolen min?

Vi har nylig lagt til alternativet å bestille "kjøretøy tilpasset rullestol" for noen ruter. Dette betyr at passasjeren som bruker rullestol kan komme om bord i kjøretøyet ved hjelp av en rampe. For de fleste av rutene kan du ta med deg din sammenleggbare rullestol, men du må være i stand til å komme deg om bord i kjøretøyet selv eller ved hjelp av noen i gruppen din.
Elektriske rullestoler og scootere kan ikke transporteres med noen av våre kjøretøy.

Andre relaterte artikler: Imøtekommer dere rullestolbrukere og personer med funksjonshemminger?