Hvordan gjør jeg en bestilling?

All bestillingene våre er bestilt på forhånd, forhåndsbetalt og gjort på nett.

For å gjøre en ny bestilling eller få et pristilbud må du bare bruke søkeskjemaet vårt for å finne den beste prisen vår:

Når du har klikket på "Søk"-knappen vil du få muligheten til å velge kjøretøyet du foretrekker for transporten din.

Under bestilingsprosessen vil vi spørre om detaljer for overnattingsstedet ditt og flyvningen din, så vel som om du vil bestille noe ekstra som barneseter eller ekstra stopp.

Andre relaterte artikler: Kan jeg bestille transport til lufthavnen?Kan jeg bestille en enveis-tur?Jeg kan ikke velge adressen min. Hva skal jeg gjøre?