Hva er bankdetaljene for å betale med bankoverføring?

For å fullføre betalingen av bestillingen din med bankoverføring, vennligst bruk de følgende bankdetaljene:

Kontonavn: ST Services Iberia SL

Bank: La Caixa

Adresse: Pl Espanya 19, 17257 Torroella de Montgri - Girona

Kontonummer: 2100 0038 40 0200521077

IBAN: ES03 2100 0038 4002 0052 1077

SWIFT: CAIXESBBXXX

BIC: CAIXESBBXXX

Bestillingsreferanse: SUNTR_XXXXXX (vil måtte erstatte denne med din egentlige bestillingsreferanse)

VIKTIG: For bankoverføringer innen Europa må du fullføre betalingen minst 5 arbeidsdager før reisedatoen og for overføringer utenfor Europa, minst 10 arbeidsdager før.

Når vi mottar betalingen din, vil vi sende deg bestillingskupongen på e-post.