Vilka bagagerättigheter har jag?

Du kan ta med 1 bag eller 1 medelstor resväska per passagerarplats i det valda fordonet och 1 handbagage, t.ex. en handväska eller en liten väska (kamera- eller laptopväska eller liknande). Kabinväskor anses vara resväskor snarare än handbagage.

Hur mycket bagage du får ta med dig bestäms därför av det bokade fordonets storlek. Till exempel har en 4-sitsig taxi plats för 4 medelstora resväskor samt 4 små handbagage. En 8-sitsig minivan kan ta dubbelt så mycket bagage.

Om du vill ta med några extra saker, kan du välja dessa samtidigt som du bokar.

Om du är osäker på om ditt bagage får rum i fordonet rekommenderar vi starkt att du uppgraderar till ett större fordon för att du ska få en bekväm och stressfri resa.

Andra relaterade artiklar: Vilket fordon ska jag boka?