Hur betalar jag för min bokning?

Hela kostnaden ska betalas vid bokningstillfället. Gör din bokning på vår hemsida och välj betalningsmetod i slutet av bokningsprocessen. När du gjort din onlinebetalning skickar vi din bokningsvoucher via e-post, och du är redo för din resa!

Vi accepterar alla vanliga betalningsmedel inklusive PayPal, Apple Pay, kreditkort (American Express, MasterCard/Diners International, Visa), betalkort (Visa/Delta, Visa/Electron) och banköverföring.

OBSERVERA: Banköverföring måste ske minst 5 arbetsdagar före transfern för europeiska kunder och 10 arbetsdagar före för icke-europeiska kunder. Om du vill slutföra din bokning via banktransfer, följer här våra bankuppgifter.

Priserna är i euro och eventuell valutaomvandlare fungerar endast som ett hjälpmedel.