Hur betalar jag för min bokning?

Hela kostnaden betalas vid bokningstillfället. Gör din bokning på vår hemsida och klicka på "Betala nu" i slutet av bokningsprocessen. Priserna är i euro och eventuell valutaomvandlare fungerar endast som ett hjälpmedel. När du gjort din onlinebetalning skickar vi din bokningsvoucher via e-post, och du är redo för din resa!

Vi accepterar alla vanliga betalningsmedel inklusive kreditkort (American Express, MasterCard/Diners International, Visa), betalkort (Visa/Delta, Visa/Electron), banköverföring och PayPal.

Banköverföring måste ske minst 5 arbetsdagar före transfern för europeiska kunder och 10 arbetsdagar före för icke-europeiska kunder. Om du vill slutföra din bokning via banköverföring, vänligen kontakta vår kundtjänst via Live chatten.

Användningen av PayPal är endast möjlig för bokningar som överstiger 200 EUR. En administrationsavgift tillkommer Om du vill slutföra din bokning via PayPal, vänligen kontakta vår kundtjänst via Live chatten.

Priserna är i euro och eventuell valutaomvandlare fungerar endast som ett hjälpmedel.