Hur betalar jag för min bokning?

Hela kostnaden betalas vid bokningstillfället. Gör din bokning på vår hemsida och klicka på "Betala nu" i slutet av bokningsprocessen. Priserna är i euro och eventuell valutaomvandlare fungerar endast som ett hjälpmedel. När du gjort din onlinebetalning skickar vi din bokningsvoucher via e-post, och du är redo för din resa!

Vi accepterar alla vanliga betalningsmedel inklusive kreditkort (American Express, MasterCard/Diners International, Visa), betalkort (Visa/Delta, Visa/Electron), banköverföring och PayPal.

Banköverföring måste ske minst 5 arbetsdagar före transfern för europeiska kunder och 10 arbetsdagar före för icke-europeiska kunder. Om du vill slutföra din bokning via banköverföring, vänligen kontakta vår kundtjänst via Live chatten.

Priserna är i euro och eventuell valutaomvandlare fungerar endast som ett hjälpmedel.