Jag har inte fått något e-postmeddelande med min upphämtningstid. Vad ska jag göra?

Vid ankomsten behöver du bara identifiera dig själv genom att visa din bokningsvoucher till representanten, som kommer att visa dig till din transfer.. Under normala omständigheter lämnar du flygplatsen cirka 30 minuter efter att ha träffat representanten om du har bokat en expresstransfer eller inom 60 minuter om du har bokat en reguljär transfer.

Om ditt hemreseflyg avgår inom 24 timmar och du inte fått något meddelande om upphämtningstid för din returtransfer, vänligen kontakta oss omedelbart via Live chatten genom att klicka på "Hjälp"-knappen nere på vilken sida som helst på vår hemsida eller genom att ringa jourhavande via de dygnet runt tillgängliga telefonnumren som finns nere på bokningsvouchern.