Vad händer om jag fyllde i fel transferuppgifter när jag bokade online?

För att göra ändringar i bokningen (till exempel boendeadress, flightnummer eller flygtider), logga in på panelen "Min bokning" För att göra ändringar i bokningen mindre än 48 timmar innan avresa, kontakta kundtjänst genom att klicka på Hjälp-knappen längst ner på valfri sida på vår webbplats. Det kan hända att det inte går att göra ändringar i sista minuten. Din chaufför är inte behörig att genomföra ändringar.