När bör jag boka?

Vi rekommenderar att du bokar så tidigt som möjligt. Det innebär att du har störst chans att slippa prishöjningar, som kan ske när som helst under året (särskilt under röda dagar och semesterperioder). Våra deadlines för sista minuten-bokningar kan variera beroende på resmålet och tiden på året. I vissa fall kan vi komma överens om sena bokningar efter denna deadline, men vi kan inte garantera någonting.

När du gör en bokning efter den officiella deadlinen för det resmålet kan det hända att vi ber dig om en bokningskod för sena bokningar. Om du blir ombedd att ange en sådan, hämta koden genom att klicka på "Hjälp"-knappen längst ner på valfri sida på vår webbplats för att kontakta kundtjänst via Live Chat. Vi kontrollerar då tillgängligheten, och om det är möjligt att boka en transfer ger vi dig koden.