Jag kan inte hitta destinationen jag söker. Kan ni ge mig en offert/ett pris/transfer ändå?

Med destination menar vi staden/området där ditt boende ligger. Se till att du fastställer exakt läge innan du väljer det på första sidan på vår hemsida. Närmare adressuppgifter till ditt boende ska fyllas i under steg 3 i bokningsprocessen.

Om du inte kan hitta platsen för ditt boende i rullgardinsmenyn på första sidan, betyder det att vi för närvarande inte erbjuder transfers till denna plats. Nya rutter läggs hela tiden till på vår hemsida, så kom ihåg oss för dina framtida reseplaner!