Hur vet jag att mina kort- och personuppgifter behandlas på ett säkert sätt?

Alla bokningssidor som kräver att du uppger dina personuppgifter är säkrade genom 256 bits SSL-kryptering verifierad av Thawte. Betalningar äger rum i slutet av bokningsprocessen då du skickas till den säkra betalningssidan hos vår bank 'La Caixa'.

Eftersom vi inte lagrar dina kreditkortsuppgifter i vårt system kan vi aldrig komma åt dem.