Hur kan jag använda min kreditnota?

Om du tidigare har utfärdats en kreditnota av Suntransfers.com och vill tillämpa den på en ny bokning:

Gör din bokning som vanligt på Suntransfers.com. Klicka på "Betala nu" i slutet av bokningsprocessen.

Du kommer nu att bli ombedd att ange ditt kortnummer. FORTSÄTT INTE. Håll denna sida öppen.

Kontakta oss nu via Live chatten och var beredd på att uppge:
a) Din ursprungliga bokningsreferens med vilken kreditnotan utfärdades.
b) Din nya bokningsreferens, som du kommer att se på betalningssidan.

En person från kundtjänst ringer dig sedan för att bekräfta att kreditnotan har använts för din nya bokning.