Storleken på mitt resesällskap har ändrats. Kan jag välja ett annat fordon?

Vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose dina önskemål, men fordon kan endast bokas i mån av tillgång och vi kan inte garantera någonting. Om du behöver ändra ditt fordon, klicka på "Hjälp"-knappen längst ner på valfri sida på vår webbplats för att chatta med kundtjänst, eller ring de dygnet runt- öppna journummer som står längst ner på din bokningsvoucher så hjälper kundtjänst dig. I de fall där vi kan ändra ditt fordon kan det tillkomma extra avgifter.