Jag vill boka en envägstransfer till/från flygplatsen men jag reser inte med något flyg. Är det möjligt?

Ja, se bara till att uppger en tid två timmar innan du önskar vara på flygplatsen. Vänligen anteckna i rutan för särskilda önskemål (flightinformationsrutan) att du inte reser med flyg utan bara vill till och/eller från flygplatsen. Till exempel: Istället för flightnummer och flygbolag, välj "Ingen flight" och "Upphämtning/Avlämning på flygplatsen".