Kan ni ta emot rullstolsburna och personer med funktionshinder?

Vi kommer att göra vårt yttersta för att tillgodose eventuella särskilda krav.

Vi har nyligen lagt till möjligheten att boka "Rullstolsanpassade fordon" för vissa rutter. Det betyder att rullstolsburna passagerare har möjlighet att komma in i fordonet via en ramp. Elektriska rullstolar och skotrar kan inte transporteras i något av våra fordon.

Om ett rullstolsanpassat fordon inte är tillgängligt för bokning online (när det inte visas i fordonslistan), erbjuder vi i de flesta fall fortfarande möjligheten att lägga till en hopfällbar rullstol till bokningen. I steg 2 i vår onlinebokningsprocess visar vi detta alternativ som ett av de extra urval som finns tillgängliga för resan. Detta innebär att du kan ta med en hopfällbar rullstol och att passageraren som använder rullstolen kan ta sig in i fordonet själv eller med hjälp av sina vänner. Vi tar inte något betalt för transporten av manuellt hopfällbara rullstolar.