Kan jag ta med sportutrustning?

Du kan välja att lägga till sportutrustning såsom cyklar, skidor, surfingbrädor, golfbagar etc. i din bokning i Extra-sektionen, direkt efter att du valt rutt och fordon.
Skidor och snowboards samt eventuell annan utrustning kan tas med utan extra kostnad i utvalda fordon, om utrustningen finns med i Extra-sektionen.

Innan du lägger till extrautrustning i din bokning, se till att fordonet du har valt har kapacitet att ta med ditt bagage och din sportutrustning.

Andra relaterade artiklar: Vilket fordon ska jag boka?