Kan jag välja valuta?

Självklart! I det övre högra hörnet på hemsidan kan du välja den valuta i vilken du vill se priset på din bokning. Valutaomvandlingsverktyget visar endast ett uppskattat pris.

Du kommer att se priset på din bokning i flera valutor, dock behandlas alla våra betalningar för närvarande i euro.Vi uppdaterar valutakursen varje dag och vi debiterar inga extra avgifter.  Ytterligare avgifter för valutaväxling kan tillämpas av din bank eller ditt kreditkortsföretag.